У сучасних дорослих є безліч причин почати ортодонтичне лікування.

  • Можливо, хтось просто хоче мати гармонійний зовнішній вигляд, адже виступаючі, скучені чи розділені зуби можуть змусити нас виглядати старше за 10 років, адже наша посмішка з нами 24 години на добу! Коли ми їмо, розмовляємо, сміємося.
  • Це може бути пов’язано зі здоров’ям, оскільки скучені зуби важче чистити, вони швидко псуються , легше утворюється зубний камінь, а погана несуча здатність призводить до раннього розхитування зубів.
  • Наш стоматолог може порекомендувати це, тому що, наприклад, це єдиний спосіб виготовити для нас незнімні протези.
  • Втома, часті головні болі, болі в спині та шиї: все це може бути викликане неправильним змиканням двох рядів зубів, внаслідок чого страждає функціонування щелепного суглоба та м’язово-суглобово-нервового комплексу та виникають постійні збитки у довгостроковій перспективі.
  • Якщо у нас болить щелепа, напружується, клацає.
  • У нас відсутні зуби, тому тепер ми можемо вирішити 2 завдання одночасно, оскільки простір, створений через відсутність зубів, можна використовувати для згладжування аномальних зубів.

Хоча ортодонтичне лікування переважно привабливе завдяки своїм естетичним перевагам, неохайні зуби також таять у собі небезпеку. Оскільки скучені зуби важче підтримувати в чистоті, наліт, що залишився, може в довгостроковій перспективі призвести до руйнування зубів. Крім того, через процеси, що відбуваються в роті, легко може розвинутися гінгівіт, який, якщо його не лікувати, може навіть закінчитися розхитуванням та втратою зубів.

Є й інші проблеми, які можна успішно лікувати навіть у дорослому віці. Це відбувається, наприклад, коли між зубами є проміжки або коли деякі зуби розташовані вперед, назад чи криво. Ортодонтія може запобігти таким захворюванням, як поширені проблеми з щелепними суглобами, викликані глибоким і перехресним прикусом, які можуть значно ускладнити повсякденне життя. Регулювання дорослих може навіть підготуватися до реставрації зубів та створити оптимальні умови для подальшої реставрації зубів.

Запишіться на прийом

Заповніть форму, і ми зв’яжемося з Вами в найближчий час,
або запишіться на прийом за телефонами

+38 (067) 385-60-11